UPP BKKIMM 2017. Powered by Blogger.

Sunday, 28 August 2011

BKKIMM MENGHARAPKAN KONVOKESYEN PMRAM TERLAKSANA


BKKIMM MENGHARAPKAN KONVOKESYEN PMRAM TERLAKSANA
Sejurus selepas Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir (PMRAM) mengumumkan kesediaan bagi mengadakan konvokesyen bagi mahasiswa/i Malaysia di Mesir pada tahun ini, Badan Kebajikan Keluarga Islam Melaka Mesir (BKKIMM) telah membuat culaan kasar dan tidak langsung berkenaan hal tersebut. Hasilnya kami mendapati  suara-suara ahli menginginkan terlaksananya konvokesyen anjuran PMRAM yang sudah 2 tahun tidak dijalankan atas beberapa faktor.
Justeru, besar harapan kami agar pihak PMRAM dapat melaksanakan majlis konvokesyen tersebut sebagai tanda kesatuan mahasiswa/i  Malaysia di Mesir. Bagi pihak BKKIMM, kami sedia berkerjasama dengan pihak PMRAM dari sudut tenaga dan sebagainya bagi memastikan majlis konvokesyen ini terlaksana sebaik mungkin.
Harman Bin Hassan
Yang Dipertua
Badan Kebajikan Keluarga Islam Melaka Mesir
Sesi 2010/2011

No comments:

Post a Comment

author
BKKIMM
Badan Kebajikan Keluarga Islam Melaka Mesir kini menjangkau usia 40 Tahun dalam memimpin wadah kesatuan anak Melaka sejak 1976. Tahun demi tahun, badai dan ujian yang datang mematangkan dan menguatkan Badan Kebajikan Anak Negeri (BKAN) ini agar terus kukuh dan utuh dalam memimpin wadah ini.